Технологии Заваряване Пластмаси

Начало Съчетание между опит и дизайн - новият S

Съчетание между опит и дизайн - новият S

TRIAC ST – новият S

 

Новият пистолет за горещ въздух TRIAC ST производство на фирма Leister е предназначен преди всичко за заваряване и обработка на пластмаси и полимери. При неговата разработка съзнателно е решено да се откажат от дополнителнителните технически детайли. В същото време, аналогично на своя предшественик TRIAC S, той се отличава като удобен, надежден и универсален инструмент.

Не е възможно да не се обърне внимание на двукомпонентната ръкохватка.Тя е не само привлекателна на външен вид, но и позволява надежно и удобно хващане на уреда. Идеално балансиран инструмента тежи по-малко от 1 кг. Иновативният дизайн на двигателя и турбината, както и известните от TRIAC AT нагревателен елемент правят TRIAC ST още по ценен помощник. Още една новост - два въздушни филтъра, които е възможно лесно да се извадят и почистят. TRIAC ST може да се използва с повече от 80 различни приставки, които могат за се използват и за TRIAC AT и TRIAC S. Това позволява инструмента да се използва за различни цели, както за работа на открито, така и в закрити помещения.

      • 100% швейцарско качество

      • 60-годишно ноу-хау при производството на уреди за горещ въздух е концентрирано в новият TRIAC ST

      • Надежден, професионален инструмент за горещ въздух с тегло по-малко от 1 кг

      • Функционален дизайн: ергономична работа благодарение на двукомпонентната ръкохватка и оптимално разпределение на центъра на тежестта

      • Бързо почистване на въздушните филтри

      • Автоматично изключване четките на мотора (защита на колектора) и защита на нагревателния елемент

Съчетание между опит и дизайн - новият S
Съчетание между опит и дизайн - новият S