Технологии Заваряване Пластмаси

GEOSTAR G5

Описание на продукта

 

GEOSTAR G5 / G7 - Автоматична заваръчна машина с топъл клин

 

            GEOSTAR G5/G7 е поредната нова машина на Лейстер в продължение на тенденцията „по-бързо,  по-леко със „смарт решения.

 

            С компактната заваръчна машина GEOSTAR G5/G7 с топъл клин за заваряване на полимерни мембрани можете да постигнете съвършено качество на заваръчния шев при дебелина на материала от 0.8 до 3.0 mm. Може да заварява различни видове полимерни мембрани, като PE-HD, PE-LD, PP, TPO, FPO и PVC-P. Компактното алуминиево шаси осигурява надеждна и ефективна работа и при най-тежки натоварвания. С нагревателна мощност от 2500W, поразителна скорост на заваряване до 12 m/min и възможност за регулиране на височината на шасито GEOSTAR може да работи при всякакъв терен.

            Управляващият модул “e-Drive с интегриран дисплей позволява непрекъснат   мониторинг на всички основни заваръчни параметри по време на работа.

            Елегантният нов ергономичен дизайн позволява комфортна работа  и дава възможност дори сложни ремонти като подмяна на клина да бъдат извършени на работната площадка за време от порядъка на 1 минута. Допълнителните подобрения правят поставянето на GEOSTAR в работна позиция лесно, естествено и без допълнително съпротивление на движението на мембраната. Възможно е боравене с машината дори и с една ръка, а двете допълнителни позиции за поставяне правят ремонта и почистването след работа изключително лесно.

            С всички тези характеристики новата заваръчна машина GEOSTAR от Leister е идеалният партньор за заваряване на полимерни мембрани в гражданското строителство. Авторитетната швейцарска компания още веднъж доказва, че е световно мерило при разработване и производство на висококачествени заваръчни машини.

Описание на продукта

Категоризация на продукта

Към подкатегория: Заваръчни автомати

Основна категория: Заваряване на пластмаси

Производител

LEISTER