Технологии Заваряване Пластмаси

Начало Заваряване на пластмаси Заваръчни автомати

Заваръчни автомати

VARIMAT V2

VARIMAT V2

Високата заваръчна скорост (повече от два пъти в сравнение от предишни модели или конкурентни аналози) води до намаляване на разходите и кратки работни срокове.

Детайли

UNIROOF AT

UNIROOF AT

Uniroof AT прави заварки непосредствено до борда и върху него, както и в тесни и проблемни за работа зони.

Детайли

UNIROOF ST

UNIROOF ST

UNIROOF ST е удобен автомат за заваряване с припокриване на покривни мембрани, направени от PVC, TPO, ECB, EPDM и CSPE.

Детайли

BITUMAT B2

BITUMAT B2

Бързо и безпламъково заваряване на битум.

Детайли

TRIAC DRIVE PID

TRIAC DRIVE PID

Хоризонтално, вертикално, диагонално заваряване! Този добре тестван заваръчен полуавтомат може да бъде използван универсално

Детайли

TRIAC DRIVE с помощен водач

TRIAC DRIVE с помощен водач

Лесен за употреба полуавтомат за заваряване чрез припокриване и лесно полагане във всички посоки.

Детайли

VARIANT T1

VARIANT T1

Новият VARIANT T1: Компактен, бърз и надежден. Здрав VARIANT T1 се отличава с изключителните си максимална скорост от до 18 м / мин. В комбинация с елегантен, компактен дизайн, тя позволява перфектен изглед в заваръчния шев от всички страни.

Детайли

UNIPLAN E

UNIPLAN E

UNIPLAN Е - това е идеалното решение за заваряване на индустриални тъкани, брезенти и винили.

Детайли

UNIPLAN S

UNIPLAN S

Автомат за заваряване на брезенти и винили с помоща на горещ въздух. Без цифров дисплей. С потенциометър за плавно регулиране на температурата, скоростта на заваряване и две възможности за превключване на въздушния поток.

Детайли

GEOSTAR G5

GEOSTAR G5

Компактна заваръчна машина GEOSTAR G5 с топъл клин за заваряване на полимерни мембрани дебелина на материала от 0.8 до 3.0 mm.

Детайли

HEMTEK ST

HEMTEK  ST

Идеална е за заварка от край до край на подгъв за малки и средни по големина рекламни пана. Машината позволява правене на затворен и отворен подгъв, заварка на кедер, както и заваряване с препокриване.

Детайли

TAPEMAT

TAPEMAT

Изключително добър автомат за икономично заваряване на покривала на камиони и индустриални завеси. Невероятно, но факт: заваряда до 20 м/мин.

Детайли

TAPEMAT Spriegel

TAPEMAT Spriegel

Изключително бърз автомат за икономично заваряване

Детайли

COMET USB

COMET USB

Автомат за заваряване на хидроизолационни мембрани при изграждане на тунели и сметища, а също така и при хидроинженерни работи. Записват всички заваръчни параметри - изминати метри, заваръчна температура, скорост и налягане, дата, час на заваряване.

Детайли

COMET

COMET

Най-компактният и лек заваръчен автомат на фирма LEISTER за заваряване на пластмаси с вградена интегрална контролна кутия – специален клин и с оптимизиран топлообмен. Машината гарантира изключително високо качество на заварките.

Детайли

ASTRO USB

ASTRO USB

Новата машина, конструирана в съответствие с DVS 2225-4, печели клиенти не само със заваръчната си мощ, но и с вградения слот за USB-памет.

Детайли

TWINNY S

TWINNY S

TWINNY S е едно добро, олекотено решение за работа в тунели. С автомата може да се работи вертикално /над главата/ и да се заваряват тънки материали за подземни обекти и хидроизолационни работи. Комбинираният заваръчен клин се сменя лесно, като се предлаг

Детайли

TWINNY T

TWINNY T

TWINNY T е идеалното решение за заваряване на тънки материали в подземни обекти и хидроизолационни работи. Комбинирания заваръчен клин се сменява лесно, като се предлага с или без тест - канал. Дисплеят показва всички важни параметри на заваряването.

Детайли

UNIFLOOR E

UNIFLOOR E

Автомат за професионално заваряване на подови настилки от PVC-P, PE, линолеум и модифицирани термопласти със скорост до 7,5 м в минута!

Детайли

UNIFLOOR S

UNIFLOOR S

Автомат за професионално заваряване на подови настилки от PVC-P, PE, линолеум и модифицирани термопласти. Без дигитален дисплей. С потенциометър за скорост на заваряване и температура на въздуха.

Детайли